Prefață

Kingspan Group este de peste 30 ani unul din cei mai importanți producători și furnizori de materiale, sisteme și soluții în construcții.

Divizia de panouri izolatoare Kingspan furnizează materiale de construcții pentru închideri exterioare – pereți și acoperiș – precum și pentru medii cu temperaturi controlate, destinate clădirilor industriale, comerciale, depozitelor și centrelor de distribuție.

Acest ghid este urmarea a 30 ani de experiență în furnizarea de soluții constructive și materiale de înaltă calitate.

Ne propunem ca aici investitorii, constructorii și proiectanții să gasească soluții, materiale și produse cât mai potrivite pentru proiectele lor.

Ne dorim ca acest ghid să fie încă o dovadă a dorinței noastre de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu soluții cât mai adecvate acestora.Proiectarea, specificațiile și construcția

Kingspan pune la dispoziție o gamă largă de soluții constructive pentru interiorul și exteriorul imobilelor, care asigură un mediu igienic cu temperaturi controlate:

 • Sistem izolator interior – aplicare: sistem de perete și tavan – „box in box“.
 • Sistemul izolator exterior – aplicare: sistem de perete și acoperiș exterior.
 • Sistemul Cladrack – aplicare: panourile de perete și de tavan sunt fixate direct pe structura Cladrack.
 • Camerele frigorifice Standard.

Sistemele din panouri izolatoare pentru medii controlate pot fi folosite pentru oricare dintre aplicațiile menționate mai sus, ca parte a întregii construcții și nicidecum ca element independent. Trebuie ținut cont, de asemeni, de: integrarea fundațiilor, pardoselii, încălzirii în pardoseală, construcției principale, sistemelor de răcire și congelare, utilajelor extinctoare automate, sistemelor de depozitare, rampelor de încărcare și închiderilor.

Așadar, este esențial ca echipele care participă la procesele de proiectare și cel de construcție efectivă sa lucreze ca o unitate informată și coordonată.


Kingspan posedă know-how apreciabil și certificat în acest domeniu, dovedit de proiectele finalizate cu succes pentru cele mai mari firme din domeniul comerțului, distribuției și logisticii alimentelor.


Soluțiile constructive Kingspan sunt la dispoziția antreprenorilor, constructorilor și proiectanților.

Servicii tehnice se pot solicita la tel.: +420 800 119 911

Caracteristici de construcție

Sistemele de panouri izolante pentru medii controlate sunt proiectate pentru folosirea la construcții cu următorii cerințe:

 • Temperatura interioară minimă -40 0C
 • Temperatura exterioară:  - vară +40 0C   - iarnă -16 0C
 • Lungimea panourilor de pereți de până la 15.000 mm
 • Fără efecte nocive – fără fibre
 • Garanție fermă
 • Siguranță în condiții de incendiu FIREsafe

   

 • Produse FOOD & HYGIENE netoxice și igienice
 • Produse THERMAL Safe – TERMIC sigure

   

  Înapoi acasă

Contact

Kingspan S.R.L.
Str. Grigore Mora nr. 22
et. 1, ap. 2
Bucuresti, sector 1
ZIP code 011887
Tel: +4021 2315089
Fax: +4021 2221555
info@kingspan.ro