Componente auxiliare

"Oferim un serviciu complet, efectiv și prompt."

Aceasta este politica prin care Kingspan a putut deveni leader în furnizarea de componente suplimentare pentru închiderile tuturor tipurilor de clădiri. Investițiile substanțiale de capital în utilaje și sistemele de fabricație flexibile permit efectuarea unui transfer rapid de la comandă la livrare pe șantier, îndeplinind astfel exigențele privind termenele beneficiarilor și ale firmelor de montaj.
Arhitecții pot include în proiecte elemente speciale, dând astfel imobilelor valențe estetice unice, avînd certitudinea transpunerii lor în realitate. Kingspan poate îndeplini cerințele dumneavoastră ținând cont de stilul firmei și de propunerile individuale, la același nivel de calitate superioară.
Kingspan produce și distribuie o gamă largă de componente suplimentare sau subansamble la comandă ce pot fi folosite pentru creșterea expresivității arhitectonice a clădirilor. Serviciile tehnice și unitățile de producție a accesoriilor oferă designerilor și constructorilor un pachet complet de servicii, atât în faza de proiect cât și în decursul procesului de construcție și montaj.

Economii și buget

Echipele noastre de evaluare vă pot pregăti bugetul estimativ. Înțelegem prioritățile dumneavoastră referitoare la termene și garantăm un răspuns cât mai scurt.

Promptitudinea serviciilor

Mulțumită echipelor Kingspan, îndeplinim termenele de livrare mai mult decât scurte.

Producția în ziua următoare

Unitățile de producție cu flux continuu fac posibilă, în anumite condiții, producerea accesoriilor a doua zi.

Stocul bogat

Mulțumită gamei vaste de materiale, grosimi și acoperiri, posibilitățile de combinare a materialelor produse sunt nelimitate. Printre materialele disponibile menționăm: oțel zincat, cu acoperiri PVDF, HPS200, Plastisol 200, Celestia și Poliester. Acestea stocuri de materiale fac posibilă livrarea rapidă

 

Înapoi acasă

Contact

Kingspan S.R.L.
Str. Grigore Mora nr. 22
et. 1, ap. 2
Bucuresti, sector 1
ZIP code 011887
Tel: +4021 2315089
Fax: +4021 2221555
info@kingspan.ro